TRYGG FRAMTID drives av erfarne terapeuter med bred kompetanse innen arbeid med barn, ungdom, familier og par med ulike utfordringer. Vi har kontor og møtested i Skippergata 92 i Kristiansand.

Vi som jobber i TRYGG FRAMTID:

untitled_210417_0047

Lisalinn Herdal Andreassen er utdannet barnevernspedagog. Hun har lang erfaring i å arbeide med barn, ungdom og familier i vanskelige livssituasjoner. Hun har i flere år arbeidet som foreldreveileder. Lisalinn har videreutdanning i psykososialt arbeid med barn og unge og er sertifisert kursholder i Diameta- barne og ungdomskurs for god selvfølelse.

 

untitled_210417_0026

Gunvor Dovland er utdannet vernepleier og har lang erfaring som avdelingsleder innen psykiatri og arbeid med mennesker med psykisk utviklingshemming. Gunvor har også arbeidet i mange år som foreldreveilder. Hun er sertifisert kursleder fra Modum Bad i samlivsprogrammet PREP og sertifisert kursleder for samlivskurset bufferkurs for par, holdt av psykologspesialist Anne Marie Fosse Teigen. Gunvor er også sertifisert COS-P veileder av tilknytningspsykologene Stig Torsteinson og Ida brandtzæg.

 

untitled_210417_0066

Jorunn Ugland er utdannet barnevernspedagog. Hun har lang erfaring i å arbeide med barn, ungdom og familier i vanskelige livssituasjoner. Hun har i flere år arbeidet som foreldreveileder. Hun har arbeidet i barnehage, hvor hun har fulgt opp barn med spesielle behov. Jorunn har fotografutdannelse, konsekvensepedagogikk, utdanning i dyreassistert terapi med hund og er sertifisert kursholder i Diameta- barne og ungdomskurs for god selvfølelse.